- Acasa
- Drojdii LAFFORT
- Conditii dificile
Drojdii LAFFORT
ACTIFLORE® BO213
101,60 lei
Claritate aromatica, repornirea fermentatiei. • Recomandata cu precadere pentru repornirea fermentatiei. • Capacitate excelenta de fermentare. • Buna adaptare pentru fermentarea la temperaturi scazute (10-12 ̊C). • Tolereaza continut de zahar ridicat si un nivel de alcool extrem de inalt. • Compatibilitate buna cu bacteriile. Dozare: 15 - 30 g...
ACTIFLORE® F33
89,40 lei
Producere ridicata de polizaharide, siguranta fermentativa. • Perfect adaptata elaborarii vinurilor rosii elegante. • Aduce volum si rotunjime datorita unei produceri ridicate de polizaharide. • Excelenta cinetica a fermentatiei pe o larga amplitudine de temperatura. • Foarte buna toleranta la alcool ridicat si cerinta scazuta de azot. • Foarte ...
ACTIFLORE® RMS2
74,00 lei
Conditii dificile, producere scazuta de compusi reducatori. • Drojdie selectionata pentru excelente aptitudini fermentative. • Adaptata in mod special conditiilor extreme de vinificare in alb (volume mari, turbiditate scazuta, temperatura scazuta, conditii anaerobe, etc.). • Productie foarte scazuta de H2S. • Recomandata in mod egal pentru sampa...
ZYMAFLORE® F83
133,00 lei
Drojdie pentru vinuri rosii fructoase, suple si florale. ZYMAFLORE® F83 garanteaza o fermentatie eficienta si completa. Soiuri: Grenache, Carignan, Sangiovese, Mourvedre, Syrah, Merlot, etc. • Tulpina izolata in Toscana. • Productie ridicata de glicerol si de arome fermentative de tip fructe rosii. • Respecta tipicitatea varietatilor de struguri ...
ZYMAFLORE® SPARK
133,00 lei
Vinuri albe si efervescente, conditii dificile. • Apta pentru elaborarea vinurilor linistite si vinuri efervescente. • Rezistenta la conditii dificile de fermentare (potential alcoolic, turbiditate, temperatura). • Buna rezistenta la alcool si SO2. Dozare: 20 - 30 g/hL; 30 - 50 g/hL in cazul opririi fermentatiei Fisa Tehnica
ZYMAFLORE® ST
133,00 lei
Drojdie pentru vinuri licoroase si vinuri obtinute din struguri botrytizati, recolte tarzii. • Tulpina selectionata in Sauternes. • Sensibilitate la SO2 pentru oprirea usoara a fermentatiei si o scazuta productie de compusi de legatura. • Rezistenta la concentratii mari de zahar. Dozare: 20 - 30 g/hL Fisa Tehnica