- Acasa
- Cleire si Stabilizare
- Vinuri Albe si Rose
Cleire si Stabilizare
CASEI PLUS
186,80 lei
Caseinat de potasiu pentru toate tratamentele impotriva fenomenelor de oxidare si de maderizare in musturi (roze si albe). • Improspatarea culorii musturilor oxidate (brunificate) cizeland caracterele gustative. • Diminuarea continutului in fier a vinurilor albe. Dozare: 5 - 20 g/hL - pentru clarifiere20 - 60 g/hL - pentru tratamentul mustu...
CELSTAB®
800,30 lei
CELSTAB® este o solutie de guma celulozica, un polimer purificat de origine vegetala cu un scazut grad de polimerizare si vascozitate medie. Formula lichida la o concentratie de 100 g/L usureaza incorporarea sa in vin. • Destinat stabilizarii vinurilor vis-a-vis de precipitarea sarurilor de bitartrat de potasiu. • CELSTAB® este o guma celulozic...
ICHTYOCOLLE
149,30 lei
Gel de peste adaptat clarifierii vinurilor albe si roze de calitate. Reda vinurilor tratate o mare claritate organoleptica si stralucire remarcabila. • Pentru vinurile ce prezinta amareala, ICHTYOCOLLE permite eliminarea, prin floculare, a polifenolilor responsabili de aceste caractere totodata respectand calitatile organoleptice. • In cazul vi...
SILIGEL
509,80 lei
SILIGEL® este o solutie de dioxid de siliciu coloidal (30%), utilizata pentru limpezirea musturilor si a vinurilor, in combinatie cu alti agenti organici de cleire. • Cleire eficienta prin floculare, sedimentare si clarifiere. • Potrivita pentru musturi si vinuri greu de limpezit, cu vascozitate ridicata. • Amelioreaza fitrabilitatea. • Evita su...
TANIN GALALCOOL®
174,30 lei
Tanin galic cu dizolvare instantanee (procedeu IDP), destinat vinificatiei musturilor albe si roze. TANIN GALALCOOL® este un extract din tanin galic foarte pur, cu particularitati fizico-chimice cu precadere adaptate vinificatiei musturilor albe si roze pentru: • Inhibarea enzimelor natural oxidative (lacaza, tyrosinaza) , mai eficient decat SO2...
VINICLAR® P
210,30 lei
Preparat pe baza de PVPP – Tratament preventiv si curativ al musturilor oxidate. • Reduce riscurile de maderizare si de *pinking* a musturilor albe. • Eliminare selectiva a polifenolilor responsabili de amareala. • VINICLAR® P compus 100% de PVPP. Dozare: 15-30 g/hL in tratament preventiv. 30 - 80 g/hL in tratamentul curativ al musturilo...